روستای ابوالحسن دزفول دارای اقامتگاه بوم‌گردی می‌شود

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دزفول گفت: اقامتگاه بوم‌گردی سازه‌ای همجوار دژ ممدلی خان بختیاری با پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در حال اجراست.

به گزارش میراث‌آریا، حمید رضا خادم گفت: ساخت اقامتگاه بوم‌گردی سازه‌ای در روستای ابوالحسن بخش سردشت همجوار دژ ممدلی‌خان بختیاری با اعتبار بخش خصوصی و با حمایت اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دزفول با پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در حال اجراست.

سرپرست میراث‌فرهنگی دزفول با بیان این‌که دژ ممدلی‌خان با دارا بودن گونه‌های خاص گیاهی و جانوری جزو مناطق برف‌گیر شهرستان است، ادامه داد: مساحت زمین این اقامتگاه ۹۰۰ متر با زیر بنای ۶۰۰ متر است؛ ضمن این‌که اقامتگاه یادشده دارای ۹ سوئیت با ظرفیت اقامت ۵۰ نفر است.

او افزود: این اقامتگاه دارای سالن رستوران، آشپزخانه، آبدارخانه، سوئیت‌های اقامتی، فضای سبز، فروشگاه صنایع‌دستی، آلاچیق و محوطه بازی برای کودکان است.

خادم اضافه کرد: با به بهره‌برداری از این واحد گردشگری، زمینه اشتغال هشت نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم فراهم می‌شود.

سرپرست میراث‌فرهنگی دزفول تصریح کرد: به‌منظور اجرای سازه در اقامتگاه بوم‌گردی سازه‌ای، از متریال و مصالح جدید و در نماها مصالح بومی منطقه استفاده می‌شود و نحوه ارائه خدمات در این اقامتگاه‌ها همسو با فرهنگ بومی منطقه انجام می‌شود.

او با اشاره به این‌که ساخت بوم‌گردی بوالحسن نمونه بارز و عینی تحقق شعار سال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، گفت: توسعه تأسیسات گردشگری با مشارکت مردم یکی از سیاست‌های اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دزفول است زیرا گردشگری یکی از راه‌های ارزان‌قیمت و پُرسود برای توسعه پایدار شهرستان است.

اقامتگاه بوم‌گردی نوعی اقامتگاه در بخش روستایی است که با استقبال فراوان گردشگران خارجی و داخلی در ایران مواجه است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403092801547
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha